Slike su ubrzo postale viralne

Izvor: 011vodič.com, 28.Okt.2020, 03:13

Slike su ubrzo postale viralne

Hrabrost i originalnost muškarca nasmejala je mnoge ljude na internetu
Sigurno ste na društvenim mrežama videli fotografije trudnica koje nose prelepe haljine i venac cveća u kosi, dok poziraju na prelepim cvetnim livadama. Nekada su takve fotografije imale samo poznate ličnosti, poput Bijonse i Kim Kardašijan, međutim, danas svako ko može da priušti fotografa može da ih dobije.
Muškarac po imenu Pako i njegova supruga čekaju dete. Kako je njegova lepša polovina u devetom >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << mesecu trudnoće, on joj je ponudio da uradi seriju modernih fotografija, usnimljenih u prirodi, ali ga je ona odbila.
Iako je dugo pokušavao da je ubedi, shvatio je da neće uspeti u tome te je sam nazvao prijatelja fotografa i odlučio da on postane model.
Muškarac je iskoristio svoj pivski stomak za crtanje – na njemu je iscrtao cveće i napisao ime bebe. U skladu sa temom šutinga, Pako je obukao suknju i svezao belu traku oko grudi, a glavu je ukrasio cvetnim rajfom.
Fotografije ovog simpatičnog muškarca je na Fejsbuku objavio autor Martin Vilks, a Pakova hrabrost i originalnost su izmazili osmeh mnogim korisnicima Fejsbuka.
Slike su ubrzo postale viralne na internetu.
Pogledajte fotografije:


Telegraf.rs

The post Slike su ubrzo postale viralne appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.