Sin Bekamovih, Romeo, sa samo 8 godina postaje dizajner

Izvor: S media, 20.Sep.2010, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin Bekamovih, Romeo, sa samo 8 godina postaje dizajner

Osmogodišnji Romeo Bekam krenuo je stopama svoje poznate mame Viktorije te se bacio na dizajniranje. Dok mama kreira odeću i torbice, Romeo je navodno potpisao ugovor za dizajniranje kolekcije sunčanih naočara.

"Romeo će osmišljavati dizajn naočara za decu te mu je već neko vreme velika želja da se bavi dizajnerskim poslom", otkrio je jedan izvor blizak porodici.

"Romeo ima jako dobro oko i odlučan stav o tome što prolazi, a šta ne. Mesecima gnjavi Viktoriju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i Dejvida da mu dopuste da se bavi time, a oni su odlučili da ga podrže samo ako dokaže da mu je zaista stalo", dodaje izvor. Romeo će zamoliti svoje slavne prijatelje, četverogodišnju Suri Kruz, šestogodišnju ćerku Hajdi Klum, Leni, te decu televizijskog kuvara Gordona Ramsaja da budu modeli koji će promovisati kolekciju.

Svaki primerak iz kolekcije će imati logo "RB" na jednoj strani naočara. Kolekcija će se zvati Bambino Bekam, a Romeovi roditelji Viktoria i Dejvid su, nakon početnog nećkanja, oduševljeni što im se sin bacio u biznis. Izvor: Index.hr

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Mama srećna, tata očajan: Sin Viktorije i Dejvida Bekama dizajnira naočare za decu?!?

Izvor: Scandal.rs, 20.Sep.2010

Romeo Bekam, osmogodišnji sin Viktorije i Dejvida Bekama kao i njegova majka oprobaće se u modnom svetu. I dok se bivša Spajsica bavi dizajniranjem odeće, mali Romeo će dizajnirati dečje naočare za sunce. Kako je stranim medijima potvrdio neimenovani izvor blizak poznatoj porodici, ovim...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.