Severina: Nemeš je klinac!

Izvor: S media, 28.Jun.2011, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina: Nemeš je klinac!

Seksipilna pevačica Severina Vučković misli da je Nemeš suviše mlad da bi znao da sluša svoje srce, pa je to i razlog zašto je na neslavan način ostavio Marijanu.

Poznata pevačica Severina Vučković izvela je svoj novi singl "Bred Pit" na finalnoj večeri "Velikog Brata", nakon čega je, gostujući u jednoj radio emisiji, rekla da nije lako biti žena kada je videla kako je Nemeš postupio prema >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Marijani.

- Nisam pratila od početka, ali sam listajući magazine u frizerskom salonu čula za tu priču o dvoje mladih koji su se zaljubili. Bilo mi je to romantično, jer ja vjerujem u ljubav. A onda ju je ostavio. Nije lako biti žensko, rekla je Severina, a prenosi Tportal.

Severina smatra kako Nemešev postupak u finalnoj emisiji odgovara upravo njegovim mladim godinama.

- Kažu da je bio nešto ozbiljan, a ovo je postupak njegovih godina. Neko ko ima 22 godine i ko sluša mamu, tatu i što mu kažu prijatelji, a ne sluša svoje srce – to baš i priliči tim godinama, dodaje Severina.

Ona je demantovala i navodnu svađu i netrpeljivost s pevačicom Jelenom Karleušom.

- To sam i ja saznala iz novina. Imam problem s tim jednim medijem koji konstantno piše neistine o meni, rekla je.

Dobro raspoložena Severina promovisala je svoju novu pesmu "Bred Pit", a prokomentarisala je i priču da je pesma plagijat letnjeg velikog hita "Stereo love".

- Pesma koja ne liči na nešto, verovatno i ne valja. Sve je već izmišljeno u svetu. Sad su sve pesme u toj modernoj produkciji, tako da ih i moja prati, ne melodijski, nego produkcijski, rekla je lepa pevačica i najavila da će njen novi album izaći u oktobru.

Severinin verenik je kao Bred Pit!

Poslušajte najnoviji Severinin hit "Bred Pit"! (VIDEO)

Severina: Nije važno kad nastupam!
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemeš VB: Sve sam rekao i ostajem pri svom stavu

Izvor: Svet plus, 28.Jun.2011

Nakon što je Marijanu ostavio usred live prenosa finalne večeri Velikog brata, Nemeš je od nje, ali i od novinara, brzinski pobegao. Dan kasnije, sve što je imao da kaže na pitanje, zašto se onako poneo prema Marijani i zašto je kukavički pobegao sa Košutnjaka čim se prenos završio, odgovorio...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.