Saznaj ko te prati na Internetu

Izvor: Dzungla.org, 26.Sep.2012, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saznaj ko te prati na Internetu

Uz posebne dodatke za Firefox veb pretraživač možete saznati da li vas na internetu neko prati i koje vaše podatke traži.

Mozillin Firefox ima Collusion ekstenziju, koja omogućava da se u realnom vremenu zna ko prati određenog Internet korisnika na vebu i da li neko prikuplja njegove podatke.
Instaliranjem ovog besplatnog dodatka za veb pretraživač korisniku je omogućen viši stepen bezbednosti na internetu i bolji uvid u to šta se dešava sa njegovom konekcijom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << /> U neprofitnoj organizaciji Mozilla kažu da na taj način pomažu ljudima da shvate kako i zašto su praćeni na Internetu, da bi mogli da naprave sopstvene izbore, preneli su francuski elektronski mediji.
Više informacija o Collusion add on dodatku pročitajte na linku.
(Izvor: Mondo)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.