Izvor: Blic, 03.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sava sačekao Draganu

Sava sačekao Draganu

'Sava i Dragana su se poljubili', uzviknula je voditeljka 'Velikog brata' tokom novogodišnje večeri. Njihova ljubavna priča će narednih dana biti na pravom testu jer Sava je poznat kao švaler, dok se Dragana, sa druge strane, iskreno zaljubila u njega.

'Želim da ovu noć provedem sa njim, a sutra šta bude', izjavila je Dragana o njenoj vezi sa Savom, koji je dodao: 'Dragana, ti si moj pobednik, a ja bih takođe želeo da budem večeras sa tobom'. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Podsetimo se kako je sve počelo...

'Kada je Sava ušao u kuću, kao da me je sunce ogrejalo, osetila sam leptiriće u stomaku', rekla je Dragana za 'Blic'. Međutim, njihov početak nije obećavao jer su se njih dvoje neprestano igrali mačke i miša. Svi su mislili da će oni biti samo prijatelji... ali... tokom radijske emisije, golupčići su pronašli mrtav ugao i poljubili su se van domašaja kamera. Onda su ti poljupci postali učestaliji i kasnije ih nisu krili...

Kada je Sava napustio kuću, Dragana se pribojavala da li će je čekati, a pravu pometnju napravio je tekst u lažnom izdanju 'Blica' u kojem je pisalo da Sava juri ženske.

'Ma, važi što je tako', komentarisala je Dragana, 'one njega jure, bre'. I dok se Dragana razmišljala koga će prvo da poljubi pri izlasku iz kuće, mamu ili Savu (poljubila je prvo mamu), Sava se razmišljao kako da pridobije njenu mamu, pa je tako u toku novogodišnje večeri mama Jasni udelio nekoliko komplimenata. Draganina mama je nedavno za 'Blic' izjavila da bi Dragani odobrila avanturu sa Savom, a nakon što je Dragana izašla iz kuće, mama joj je to i potvrdila. Pored pitanja: 'Što sam se toliko ugojila', Dragani je ostalo da razmišlja o odgovoru na još jedno pitanje:' Šta dalje sa Savom'.

'Jesam se zaljubila u njega, ne volim ga, nije bilo dovoljno vremena, ali mi se baš sviđa. Tokom naših razgovora, shvatila sam da Sava voli provod i devojke, pa šta bude biće, ja želim da ova noć bude naša, a dalje ćemo videti', rekla je Dragana.

M. Radojković

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.