Sandra Afrika u zatvoru!

Izvor: Dzungla.org, 08.Nov.2012, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sandra Afrika u zatvoru!

Pevačica održala nastup u KPZ Sremska Mitrovica i zatvorenike rasplakala velikim hitom „Ali pamtim još„ Hanke Paldum

Sandra Afrika nedavno je imala nastup koji će dugo pamtiti. Dok njene kolege mahom nastupaju po diskotekama, restoranima, neki čak i pod šatrom, ona je pevala u zatvoru!
Tačnije – u Kazneno-popravnom zavodu Sremska Mitrovica. I to na dan godišnjice ove ustanove.
S obzirom na to da se obukla prilično provokativno, dočekana je s velikim >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << simpatijama. Mnogi su odmeravali Sandrino telo, a obezbeđenje je sve vreme bilo s njom.
- Zatvorenici su je gledali kao hipnotisani! Uživali su u najvećim domaćim hitovima, a kad im je zapevala stihove „Ali pamtim još, one livade one reke, one šume i puteljke, staru majku dok se smije i ognjište dok me grije“, tu se rasplakala na bini, jer su svi zatvorenici pevali u glas! I mnogi od njih su plakali – priča naš izvor.
Sandra nam je potvrdila da ju je takva reakcija osuđenika veoma pogodila.
- Verujte mi da je srce htelo da mi prepukne! U očima im se videla velika tuga i stvarno sam ostala bez glasa! Nisam mogla da se suzdržim da ne zaplačem. Ipak, brzo smo se svi razveselili vedrijim pesmama i sigurna sam da sam im ulepšala taj dan – naglašava Sanda.
A mi smo sigurni da im je Sandra ulepšala i tu noć i naredne noći… Dovoljno je samo da se sete kako je vrckala svojom seksi guzom!
(Izvor: Moja.rs)

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.