Samo će Slobi roditi dete: Isplivala Kijina prepiska!

Izvor: 011vodič.com, 09.Sep.2019, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo će Slobi roditi dete: Isplivala Kijina prepiska!

Ona je sada objavila prepisku u kojoj piše kako će samo Slobi roditi dete.
instagram.com/kija_kockar__official
Nepoznata osoba Kiji je prenela da je “rečeno dosta o njoj i Slobi”.
– Ali mrtav ozbiljan kaže da si se zaklela da ćeš samo Slobino dete da rodiš. Mislim da nije trebalo datko da te izda – glasi poruka.
Kija se samo nasmejala i upitala:
– Šta?
Uz prepisku poručila je sarkastično: “Samo Slobino ili ničije! Je l’ ste čuli?”, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << pa i nasmejala mnoge.
Podsetimo, Kija Kockar i Sloba Radanović godinama su bili zajedno. Venčali su se i pred Bogom i pred narodom, a sve je palo u vodu nakon niza nesuglasica i pevačeve prevare. Sloba je Kiju prevario pred milionima u prvoj sezoni “Zadruge” sa Lunom Đogani. Pevačica je u Belu kuću ušla nešto kasnije, pa je svojim karakterom i stavom pobrala sve simpatije publike i izašla kao pobednica. Kija i Sloba malo nakon rijalitija razveli su se u Zrenjaninu.

The post Samo će Slobi roditi dete: Isplivala Kijina prepiska! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.