Saletova izjava izazvala buru u taboru Drim tima!

Izvor: 011vodič.com, 14.Avg.2019, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saletova izjava izazvala buru u taboru Drim tima!

Selektor košarkaške reprezentacije SAD Greg Popović nije želeo da komentariše izjavu kolege sa klupe Srbije Aleksandra Đorđevića, koji je na nedavnom gostovanju na RTS uz širok osmeh rekao “neka je Amerikancima Bog u pomoći ako se sastanu s nama“.
Na meču Atromitos – Legija, naša kladionica nudi kvotu 3.25 za pobedu domaćina.
Morate da pitate Sašu. Ne obraćam pažnju na to, prošlo je mnogo vremena otkad sam tako nešto radio. Ali Đorđević >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je sjajan trener, veliki takmičar – bio je heroj u Evropi kao igrač, fantastičan košarkaš. Imaju vrhunski tim, u to nema sumnje – dubok, talentovan, vredan i željan pobeđivanja. Kao i mi i ostale ekipe. Ljudi će pričati, ali ja obično ne odgovaram na takve stvari – rekao je Popović.
Plejmejker Kemba Voker u sličnom tonu je prokomentarisao izjavu Đorđevića.
Nije me briga, čoveče. Iskreno, idemo samo utakmicu po utakmicu. Na kraju krajeva, pre našeg duela obe ekipe moraju da prođu daleko na turniru. Videćemo ako budemo igrali, ali sve je u redu, OK je malo ‘treš-toka‘, ne smeta mi uopšte – kaže plej Seltiksa.
Svetsko prvenstvo u Kini na programu je od 31. avgusta do 15. septembra, a ekipa SAD u grupi je sa Turskom, Japanom i Češkom.
Članak Saletova izjava izazvala buru u taboru Drim tima! se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post Saletova izjava izazvala buru u taboru Drim tima! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Saša Đorđević

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Greg Popović: Saša Đorđević je odličan trener strašnog tima

Izvor: Danas, 15.Avg.2019, 10:40

Šaljiva izjava selektora košarkaša Srbije Aleksandra Đorđevića u kojoj je poručio selekciji SAD da im "bog bude u pomoći" ako se sastanu sa "orlovima" pročula se i preko Atlantika. Članak Greg Popović: Saša Đorđević je odličan trener strašnog tima se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.