Sada je stvarno kraj (FOTO)

Izvor: Mondo, 06.Jun.2018, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sada je stvarno kraj" (FOTO)

Pevači objavili zajedničko saopštenje

Emina Jahovići Mustafa Sandal su razvedeni.

"Od danas zbog naše dece Jamana i Javuza ovaj kraj braka neće biti i kraj našeg prijateljstva i zajedništva. Poštovanje je ono što i dalje u mnogome gajimo jedno prema drugom i tako će se u buduće nastaviti. Isto razumevanje očekujemo i od vas, novinara i javnog mnjenja ... zbog naše dece ispoštujete ovu odluku i na ovome neka se završi. Hvala puno", stoji u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zajedničkom saopštenju Emine Jahović i Mustafe Sandala.

Glasine o razvodu pevača počele su da kolaju u februaru ove godine. Mustafa Sandal i Emina Jahović su prvo demantovali novinske natpise, da bi potom šokirali saopštenjem da se ipak razvode.

Danas su konačno to i učinili.

Emina Jahović je nedavno MONDU otkrila kako se oseća nakon rastanka od supruga: "Dobro se držim. Fokusirala sam se najviše na posao i na moju decu. Mislim da je to jedino ono pravo što sam zapravo i mogla da uradim. Zadovoljna sam i dobro mi ide s poslovne strane, tako da je to jedini spas u svemu ovome što ne ide. U životu nikada nije sve sjajno i ja to znam", rekla nam je Emina i dodala: "Kad nešto morate, vi znate da morate - to je kao porođaj. Baš sam pričala mojim prijateljima kada su me pitali kako je to. Znate da morate da prođete kroz taj bol da bi se dete rodilo, da bi se rodio mali život. Upravo tako je i ovo, malo metaforično i slikovito, ali tako je i mislim da sam ja već prošla kroz tu fazu."

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.