Sa „Blicom“ na Karanov koncert

Izvor: Blic, 14.Feb.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa „Blicom“ na Karanov koncert

Jedan od najpopularnijih hrvatskih pevača Goran Karan ponovo će biti gost u Beogradu 14. i 15. februara u beogradskom Domu sindikata.

Karan će večeras i sutra promovisati neke od novih pesama sa albuma „Dite ljubavi" koji bi trebalo krajem meseca da se pojavi na tržištu. Publika u Beogradu je u više navrata imala prilike da uživa u vrhunskim glasovnim kvalitetima Gorana Karana, koji neretko voli da zapeva i komplikovane operske arije. Najpoznatije numere „Lipa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << si lipa", „Vagabundo", „Ostani", „Koga ljubiš sad", „Kazna mi je što te ljubim" i druge svakako će prijati zaljubljenim parovima.

- Bog mi je dao glas i talenat. Ostalo je na meni da radim da sve to iskoristim. Ja sam u životu prošao težak put od svirača na ulici pa do pevača koji peva operske arije u velikim koncertnim dvoranama. Radujem se koncertu u Beogradu, gde ćemo premijerno svirati neke od novih pesama sa albuma „Dite jubavi" - rekao je Karan.

Najbržih troje čitalaca koje se jave redakciji „Blica" danas od 12 do 12.05 na telefon 011/3334-620 dobiće po dve ulaznice za koncert Gorana Karana.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.