Razvod u osmoj deceniji!

Izvor: Mondo, 21.Nov.2018, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvod u osmoj deceniji!

Slavni glumac i supruga, koji imaju dvoje dece, stavili tačku na brak nakon više od 20 godina.

Robert de Niro (75) i Grejs Hajtauer (63) razvode se nakon 21 godine braka, u kojem su dobili Eliota (20) i Helen (6).

Ovo je De Niru bio drugi brak, pošto je od 1976. do 1988. bio u braku sa Dajen Abot, sa kojom ima usvojenu kćerku Drenu i biološkog sina Rafaela. Sa bivšom partnerkom Tuki Smit ima blizance Džulijana i Arona, dobijene 1995. uz pomoć surogat-majke. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Par se venčao 1997, i brak je od početka bio prožet nesuglasicama. Glumac je samo dve godine kasnije podneo zahtev za razvod, ali su se ipak pomirili. Izgladili su odnose, i obnovili bračne zavete 2004. godine.

Robert i Grejs nisu mnogo voleli da pričaju o svom odnosu, ali su više puta u javnosti pričali o autizmu svog sina i isticali da su sigurni da je on posledica vakcinacije.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.