Radonjić bio akter tuče, pa dobio šamar! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 21.Sep.2019, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić bio akter tuče, pa dobio šamar! (VIDEO)

Potpuni haos na terenu obeležio je meč između Marselja i Monpeljea (1:1). Jedan od aktera tuče bio je i naš internacionalac u redovima Olimpika Nemanja Radonjić! Na teren je kročio u 67. minutu, osam minuta kasnije doprineo izjednačenju, a onda bio i učesnik situacije koja je obeležila utakmicu.
Na meču Anže – Sent Etjen, naša kladionica nudi kvotu 2.20 za pobedu domaćina.
Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je, istini za volju, inicirao sukob sa Žordanom >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Ferijem koji mu je pred sudijinim očima udario šamar! Tek tada se incident rasplamsao, utrčalo je više igrača obe ekipe, a uču većih razmera sprečio je Demijen Le Talek, nekada Radonjićev saigrač u beogradskom klubu.
 
pic.twitter.com/vEsRsfi1ib
— Feuille de Match VOD (@VodFeuille) September 21, 2019
Radonjić može da bude prezadovoljan epilogom. Iako je lako i on mogao da bude isključen, crveni karton je dobio samo Feri. Odmah potom, put u svlačionicu pokazan je i domaćem fudbaleru Kamari.
Sve se dešavalo u drugom minutu nadoknade vremena. Za potpuni haos se dva minuta kasnije pobrinuo Dmitri Paje. Francuz je vređao arbitra, pa se i njemu zacrvenelo pred očima.


The post Radonjić bio akter tuče, pa dobio šamar! (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Incident

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.