RASPALILA: Ovo je SRAMOTA SRBIJE! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 07.Jul.2019, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASPALILA: Ovo je SRAMOTA SRBIJE! (FOTO, VIDEO)

Prošlogodišnja pobednica rijalitija Zadruga nije zadovoljna "vašim izborom"!

Modna blogerka Luna Đogani je pobednica Zadruge 2. Ćerka Anabele i Gagija Đoganija je u prošloj sezoni pokušala da se domogne pobede, ali joj se na korak do čeka od 50.000 evra "isprečila" Kija Kockar.

Ovako je izgledalo finale (FOTO)

Sada je bivša supruga Slobe Radanović prokomentarisala pobedu "bivše ljubavnice bivšeg muža" i ne, nije birala reči! >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

"Iskreno, imala sam sinoć nastup van Srbije, sad sam upalila telefon i videla da je pobedila. Kao što sam nekad rekla - sramota Srbije! Ali postala je sprdnja i, eto, sa prošlogodišnjih 22 odsto stvorilo se ili još 8 odsto degenerika ili su se ovih 22 odsto od prošle godine zaista potrudili", rekla je Kija za Pink.rs.

Pogledajte trenutak kada se "Srbija osramotila":

Izvor: MONDO/Tamara Sekulović

Pogledajte prilog s Kijom:



Izvor: MONDO

I ovogodišnjom pobednicom Lunom:



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.