Prvi koncert Ivana Ljube

Izvor: Blic, 06.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi koncert Ivana Ljube

Pobednik prvog „Velikog brata" Ivan Ljuba se već dva meseca po sedam sati dnevno priprema za koncert Beogradske filharmonije, svoj debitantski, koji će se održati u petak, u 20 časova uveče na „Kolarcu".

Ivanu je u ovom ostvarenju sna pomogao dirigent Ivan Tasovac, a nekadašnji, pomalo ćutljivi stanar, kaže da je to prilika koju je čekao celog života.

- San mi je ispunjen. Ovaj koncert je razbijanje leda. Ako se dobro pokažem, verovatno će mi biti otvorena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sva vrata. U meni se prepliću razna osećanja - strah, panika, euforija. Eto, ovo je trenutak u životu kada su mi isplivale jake emocije. To je dokaz da ipak nisam limen, kao što mnogi kažu. Konačno svoju popularnost mogu da iskoristim na pravi način, jer teško se u Srbiji mladim ljudima ukaže ovakva prilika - priča Ivan koji će u okviru koncerta „Sanjarenje" deset minuta svirati „Varšavski koncert" komponovan za film „Dangerous Monlight".

- Tasovac, koji ima super ideje, zadao mi je pre dva meseca ovaj zadatak i ja sam dostigao dobar nivo. Eto, kaže da je zadovoljan kako sam se pripremio - priča za „Blic" Ivan i dodaje da će na koncert pozvati i svoje nekadašnje sustanare Edina, Jadranku, Đankarla i Sašku.

- Kada mladi pijanisti počinju karijeru, pre svog debitovanja oni u svojim biografijama imaju razna takmičenja, nagrade, a moja biografija upravo počinje sada, to je, ipak, ogromna stvar - zaključuje s ushićenjem Ivan. M.R.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.