Poslednja žurka u kući

Izvor: Blic, 06.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednja žurka u kući

Po završetku rialiti šoua, VIP stanari su u poznatoj kući u Košutnjaku, kada su se ugasile kamere, proslavili pobedu Saše Ćurčića.

U hladan bazen je sve sa Partizanovim dresom, uskočio pobednik Đani, a za njim je odmah uletela i Olja i time, kako Đani kaže, poručila da žurka može da počne. Iako je Ćurčić te večeri najviše slavio sa svojim roditeljima, povremeno ga je saletala jedna devojka iz režije koja je oduševljena što ga je napokon upoznala i non-stop je, grleći >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ga, uskakala u bazen. U bazenu su se našli i Big Lale, koga je neko, obučenog, zajedno s bivšom ukućankom Majom Đorđević gurnuo u bazen. „E, da mi je znati ko me je gurnuo, sav sam mokar", vikao je glavni kuvar kuće, a za njim je u vodu uskočio i najstariji ukućanin Peđa D Boj, ovaj put ne gologuz. Da je bazen bio centar žurke, potvrdile su i voditeljke Irina Vukotić i Ana Mihajlovski, koje su, takođe, želele da proslave kraj, pa su zajednički uletele u vodu. Goga je među prvima otišla, i to u društvu sestre i drugarice i jedva da je razmenila nekoliko reči sa dečkom iz kuće, Ognjenom,. Golupčići iz kuće, Danijel i Emina, s vremena na vreme su razmenjivali poglede i dugo su, onako drugarski, pričali, a interesantno je da Danijelu društvo nije pravila devojka Lejla koja ga je dočekala. Do samog kraja, do pet ujutru ostali su Ćurčić, Danijel, Emina i Ognjen.

Događaji koji su obeležili šou

5. maj - 12 poznatih ukućana ušlo je u kuću

6. maj - glumica Danijela Vranješ se prva rasplakala u kući i nije prestala da plače do izlaska

8. maj - Prva svađa u kući između Goge i Emine zbog proba za „VeBeviziju"

9. maj - Svađa između Olje i Danijele

11. maj - Kamerman opsovao Ćurčića

15. maj - Goga i Ognjen se poljubili u kupatilu

16. maj - Iako su po izlasku iz kuće oboje negirali poljupce, te večeri se čulo da su se Emina i Danijel poljubili u WC-u

19. maj - Javne nominacije. Ukućani pokazali pravo lice

21. maj - Goga se posvađala s novinarom Aleksandrom, Maca je urlao na Eminu, a potom je pretio da će sve ukućane pobiti „ko zečeve"

23. maj - Nakon što su ga nominovali, Ćurčić je po drugi put hteo da izađe iz kuće.

27. maj - Pijani Peđa D Boj je „izvadio budalu". Iste večeri ukućani su dobili ponudu da u kući ostanu dve nedelje duže i bore se za 150.000 evra, koju su ubrzo odbili

4. jun - Saša Ćurčić pobedio

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.