Pileća krilca uteha posle raskida

Izvor: Beta, 24.Okt.2014, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pileća krilca uteha posle raskida

PEKING, 24. oktobra 2014. (Beta) - Jedna mlada Kineskinja pronašla je utehu posle raskida s partnerom tako što je sedam dana boravila u restoranu brze hrane gde je non-stop jela pržena pileća krilca, prenose u petak kineski mediji.

Tan Čen je bila sedam dana u restoranu KFC koji je 24 sata dnevno otvoren i pozvala telefonom poslodavce kojima je rekla da je bolesna.

"Bila sam deprimirana i htela sam prvo samo da naručim jednu porciju pilećih krilca. Kada sam pojela porciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << shvatila sam da ne mogu još da se vratim kući jer je sve bilo prepuno uspomena na mog partnera", rekla je Tan Čen.

Posle sedam boravka u restoranu, Kineskinja već zasićena brzom hranom i umorna od sve većeg dolaska lokalnih medija koji su je primetili, izašla je iz restorana, dala otkaz i vratila se svojim roditeljima.

Konobari u restoranu rekli su lokalnim medijima da je Tan Čen sedela na istom mestu i da je naručivala isto - pileća krilca i pomfrit.

foto: www.kfc.com

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Bolan raskid: 7 dana bez prestanka jela pileća krilca

Izvor: Vesti-online.com, 24.Okt.2014

Jedna mlada Kineskinja pronašla je utehu posle raskida s partnerom tako što je sedam dana boravila u restoranu brze hrane gde je non-stop jela pržena pileća krilca, prenose kineski mediji. ..Kineskinja tugu lečila pomfritom i ppilećim krilcima iz KFC-a.. ..Tan Čen je bila sedam dana u restoranu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.