Pežo na decembraskom sniženju

Izvor: Mondo, 09.Dec.2012, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pežo" na decembraskom sniženju

Nova "Pežo" vozila možete kupiti i na popustu i do 6.000 evra, sa garancijom od četiri godine i besplatanom servisnom kontrolom.

Guliver/Getty images

U okviru decembarske ponude "Verano Motors" nudi mnoge pogodnosti za kupce. Pored isporuke odmah, pripmogća je i kupovina remio na kredit sa fiksnom kamatom od 5,9 odsto za fizička lica

kao i mogućnost zamene staro za novo.

Pored " >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Pežo" modela 107, 308, 508, 3008, 4007 decembarska ponuda uključuje i novi 208, saopšteno je iz "Verano Motorosa".

Za sve članove "Pežo" zajednice u Srbiji, "Verano Motors" poklanja posebne servisne pogodnosti u decembru. Potpuno besplatno je obezbeđen pregled vitalnih elemenata koji obuhvata: kompjutersku dijagnostiku, kontrolu kočionog i sistema oslanjanja, kontrola fluida i akumulatora, kontrolu svetlosnih grupa i brisača i kontrola guma.

Dodatna pogodnost je i 10 odsto popusta za sve radove i originalne "Pežo" delove proistekle iz ovih kontrola.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

"Pežo" na sniženju

Izvor: Mondo, 09.Dec.2012

Nova "Pežo" vozila možete kupiti i na popustu i do 6.000 evra, sa garancijom od četiri godine i besplatanom servisnom kontrolom...Guliver/Getty images..U okviru decembarske ponude "Verano Motors" nudi mnoge pogodnosti za kupce. Pored isporuke odmah, pripmogća je i kupovina remio na kredit sa fiksnom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.