PRESUDNA BITKA? Šumaher tajno prebačen u Pariz

Izvor: 011vodič.com, 10.Sep.2019, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRESUDNA BITKA? Šumaher tajno prebačen u Pariz

Više od pet godina traje borba i nema predaje. Ne odustaju ni Mihael Šumaher, ni njegova porodica. Kako javljaju francuski mediji, sedmostruki  šampion Formule 1 i as Ferarija, primljen je u bolnicu u Parizu na tajno lečenje. Podsetimo, na skijanju u Alpima, decembra 2013. godine, doživeo je tešku povrede glave. I dalje je u komi…
TOP PONUDA Kvota kladionice MaxBet na igru 0-2 gola u meču Luksemburg – Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je 2.15.
Italijanska Gazeta otišla je korak dalje. Ovaj list navodi da je Šumaher u ponedeljak stigao na odeljenje za kardiologiju u bolnicu “Žorž Pompidu”. Razlog dolaska u prestonicu Francuske je transfuzija matičnih ćelija.
Šumaher je u bolnicu stigao u vozilu hitne pomoć, ženevskih registracija, u pratnji lekara i njihovih asistenata. Tokom vožnje telo i lice Šumahera je bilo prekriveno plavim platnom, zbog zaštite privatnosti.
Lečenje bi trebalo da počne u utorak, a zahvat će da obavi profesor Filip Menaš, član odbora Instituta za mozak i kičmenu moždinu. Šumaher bi u sredu trebalo da napustii bolnicu.

The post PRESUDNA BITKA? Šumaher tajno prebačen u Pariz appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

NEMAC PREBAČEN U PARIZ: Šumaher na specijalnom tretmanu

Izvor: Večernje novosti, 10.Sep.2019

Njemu će, po svemu sudeći, biti urađen specijalni tretman matičnim ćelijama, koji bi možda mogao da preokrene tok bolesti Šumahera. NEKADAŠLjI šampion sveta Formule 1, Mihael Šumaher, u ponedeljak, kasno popodne, prebačen je iz svog doma u Švajcarskoj u jednu od najpoznatijih...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.