NEMA KRAJA Novi otkaz kod Amera!

Izvor: 011vodič.com, 17.Avg.2019, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA KRAJA Novi otkaz kod Amera!

Plejmejker Sakramento Kingsa Dieron Foks neće igrati za selekciju Sjedinjenih Američkih Država na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kini, javlja Yahoo Sports.
Kako taj medij otkriva, 21-godišnji organizator igre, koji je naknadno pozvan na spisak, želi da se fokusira na pripreme za novu sezonu u kojoj sa Kingsima želi da napadne plej-of.
Njegov otkaz samo je jedan u nizu kod Amerikanaca, pa selektor Greg >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Popovič u ovom trenutku ima svega 13 igrača na raspolaganju.
Sa prvobitnog spiska Drim tima, između ostalog, nema Džejmsa Hardena, Entonija Dejvisa, Si-Džeja Mekoluma, Bredlija Bila i Demijana Lilarda, pa će biti zanimljivo videti kako će SAD izgledati na turniru na kojem brane svetsku titulu.
U prvom pripremnom meču protiv Španije, Popovičev tim slavio je u Anahajmu sa 90:81.
Sjedinjene Države u Kini igraju u grupi E sa Turskom, Češkom i Japanom. Takmičenje startuje 31. avgusta.

The post NEMA KRAJA Novi otkaz kod Amera! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Ameri saopštili spisak od 13 igrača, otpada još samo jedan!

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2019

Reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država ostala sa 13 igrača...Greg Popovič polako slaže kockice za Mundobasket u Kini gde će njegova reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država biti glavni favorit za osvajanje novog zlata, trećeg uzastopnog...Pred put u Australiju gde će odraditi završni...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.