Moćni rendžer ubio čoveka!

Izvor: Mondo, 02.Feb.2015, 07:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moćni rendžer ubio čoveka!

Glumac iz serije "Power rangers wild force" ubio je cimera u svom stanu, piše "TMZ".

Foto: YouTube

Glumac Rikardo Medina junior uhapšen je u Los Anđelesu pošto je ubio Džošuu Satera, sa kojim je delio stan. Njih dvojica su se posvađali, zatim se Medina zatvorio u svoju sobu sa devojkom, ali je Sater razvalio vrata i ušao i nastavio da se svađa. Medina je tada izvadio nož i ubo ga u stomak. Cimer je na licu mesta preminuo.

"Moćni rendžer" je sam pozvao policiju i uhapšen je zbog ubistva iz nehata.

Glumac se proslavio ulogom crvenog rendžera u desetoj sezoni serije "Moćni rendžeri", emitovanoj 2002. godine.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Crveni moćni rendžer ubio cimera!

Izvor: Tracara.com, 02.Feb.2015

Ubio cimera! (foto: Bild.de) Glumac iz serije Power rangers wild force ubio je cimera u svom stanu, piše TMZ. Ricardo Medina Junior najpoznatiji po ulozi crvenog moćnog rendžera uhapšen je u Los Anđelesu zbog ubistva iz nehata. Naime, Ricardo i njegov cimer su se posvađali, zbog čega se Ricardo zatvorio...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.