Milan Kalinić: Takmičarima ću da uterujem strah

Izvor: Dzungla.org, 23.Sep.2011, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Kalinić: Takmičarima ću da uterujem strah

Kako bi se što bolje upoznao sa paravilima igre Milan je bio gost nemačkog šoua 'Schlag den Raab' po čijoj se licenci radi njegov novi šou
Milan Kalinić i Štefan Rab

Odbrojavaju se sati do početka spektakularnog šoua 'Izađi na crtu', u kojem Milan Kalinić čeka hrabre izazivače, željne dobre akcije i zabave. Kako bi se što bolje upoznao sa paravilima igre Milan je bio gost nemačkog šoua 'Schlag den Raab' po čijoj se licenci radi njegov novi šou.
'Izađi >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << na crtu' je šou program urađen po licenci najpopularnije emisije u Nemačkoj 'Schlag den Raab', u kojoj se nemački Kalinić, Štefan Rab takmiči I dokazuje svoju snagu, snalažljivost I znanje.
Milan Kalinić je prošle nedelje bila u poseti Štefanu i njegovom šou program, koji je upravo tada nastavio sezonu posle letnje pauze. Emisija se emituje iz najvećeg studija u Kelnu, a Kalinić kaže da je počastvovan što je bio na licu mesta i video kako to sve izgleda.
- Bilo je fenomenalno I spektakularno! Pre svega, Štefan Rab i celokupna ekipa šoua su nas dočekali kao da smo najveće svetske zvezde, izlazili su nam u susret i provodili s nama vreme i pored obaveza oko programa - kaže Kalinić, koji kaže da mu je nemački kolega dao i važne savete.
- Štefan mi je pre svega poželeo uspeh sa šouom, a rekao mi je i ovo: 'Imaj u vidu da se oni više plaše od tebe. Ti si ipak navikao na kamere, reflektore I publiku. To je tvoja prednost!'
Novo lice Prve televizije ističe da je bio impresioniran emisijom 'Schlag den Raab', koja je u pravom smislu te reči - spektakl!
- To je izuzetno visoka produkcija, nagrada je čak 500.000 evra, a u toj tridesetoj emisiji takmičar se borio za nagradu od million i po evra i osvojio je!!! Inače, Štefan I njegov izazivač su posle 15 igara bili izjednačeni, pa su morali da odigraju dodatnu, šesnaestu igru, a to se nikad ranije nije desilo - oduševljeno priča Milan Kalinić, koji je, I pored fascinantnog studija u Kelnu i ekskluzivnih gostiju (muzički gosti su bili Leni Kravic I Lena, pobednica Eurosonga 2010) u nemačkom šouu, ubeđen da će 'Izađi na crtu' na Prvoj biti na istom nivou.
Popularni voditelj tvrdi isto što I prvog dana kada je najavljen ovaj spektakl - da je rođen spreman I da je godinama čekao ovakvu emisiju.
- Uopšte nemam tremu, verujte! Evo, baš sam se pre neki dan, onako osamio I dobro razmislio šta osećam, da li imam strah. Nemam! Jedva čekam da počne!
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

MILAN KALINIĆ: NE PLAŠIM SE NIKOGA

Izvor: Kurir, 24.Sep.2011, 10:24

Odbrojavanje je počelo. U nedelju u 21 sat na TV Prva počinje spektakularni šou „Izađi na crtu“, u kojem Milan Kalinić čeka hrabre izazivače, željne dobre akcije i zabave. Nagrada je više nego primamljiva, a do 25.000 evra dolazi se kroz 15 igara. Voditelj je poslednje pripreme odradio u...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.