Mesec dana zatvora za poljubac

Izvor: S media, 04.Apr.2010, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesec dana zatvora za poljubac

Apelacioni sud u Dubaiju danas je potvrdio kaznu zatvora od mesec dana za jedan britanski par, koji je proglašen krivim zbog poljupca na javnom mestu, u restoranu.

Ajman Nadžafi i Šarlota Adams, oboje u 20-tim, će posle odslužene kazne biti deportovani iz Dubaija.

Par je uhapšen u novembru pošto se jedna žena iz emirata, koja je večerala sa kćerkom u istom restoranu, požalila vlastima da se par strasno poljubio, iako oni tvrde da je to bio samo poljubac u >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << obraz.

Naplaćena im je i kazna od oko 270 dolara po osobi zbog neprikladnog ponašanja i ispijanja alkohola što je zabranjeno u emiratu.

Par ima 30 dana da se žali višem sudu na današnju presudu, javilo je Asošiejtid pres (AP).

Prema američkoj novinskoj agenciji, u pitanju je najnoviji u nizu slučajeva koji skreću pažnju javnosti na ogromne razlike izmedju striktnih zakona u Dubaiju i sistema vrednosti velikog broja turista koji u taj kosmopolitski emirat dolaze sa zapada.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.