Matijašević: Dok god ima teorije…

Izvor: 011vodič.com, 15.Okt.2019, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matijašević: Dok god ima teorije…

Sportski direktor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Matijašević rekao je da će se “orlovi” za plasman na Evropsko prvenstvo boriti sve dok god bude bilo teorije.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Finske protiv Jermenije je 1.60. Utakmica se igra u utorak od 18 časova.
Dok god imamo šanse igraćemo na pobedu, stvaramo tim, imamo teoretske sanše, da Portugalija kiksne bar jednu. Ako >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ne uspemo, onda barem da se spremimo za mart – rekao je Matijašević, prenosi “Informer”.
Bivši sportski direktor Čukaričkog rekao je prokomnetarisao igru našeg tima.
Mitar je odličan, ali ekipa igra dobro na mahove. Mogli smo opet da primimo gol na kraju. Razumem i njih, težak teren, falilo nam dosta igrača, ali moramo bolje – zaključio je Matijašević.
Srbija je slavila u Viljnusu sa 2:1 u osmom kolu kvalifikacija za EP, a Aleksandar Mitrović je stigao do 31. gola u dresu reprezentacije Srbije.

Članak Matijašević: Dok god ima teorije… se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post Matijašević: Dok god ima teorije… appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jović senior objasnio nesporazum na relaciji Luka – selektor Tumbaković

Izvor: 011vodič.com, 15.Okt.2019

Afere u fudbalskoj reprezentaciji Srbiji su tradicija. Menjaju se selektori, ali sujete i kontroverze ostaju. Poslednji sukob izbio je između Luke Jovića i Ljubiše Tumbakovića. Selektor “orlova” izostavio je za spiska za mečeve protiv Paragvaja i Litvanije napadača Reala Luku Jovića.. Kvota...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.