Matić bio kapiten: Valjda nije poslednji put

Izvor: 011vodič.com, 20.Sep.2019, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić bio kapiten: Valjda nije poslednji put

Nezadovoljan je srpski reprezentativac Nemanja Matić statusom u Mančester junajtedu kod norveškog stručnjaka Olea Gunara Solskjera. Nije u prvom planu na startu sezone, ali je na meču Lige Evrope protiv Astane sa kapitenskom trakom predvodio svoj tim do teško izvojevane pobede protiv kazahstanskog šampiona na Old Trafordu.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Mančester junajteda na gostovanju Vest Hemu u Premijer ligi je 2.10. Meč se igra u nedelju od 15 časova. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<
– Biti kapiten Mančester Junajteda je nešto posebno. To je pozicija koja sa sobom nosi mnogo odgovornosti. Ponosan sam što sam imao priliku da nosim traku na ovoj utakmici. Nadam se da ovo nije bio poslednji put – pomalo sakrastičan je Matić.
“Đavoli” su igrali u podmlađenom sastavu. Od startera u timu je bio samo Markus Rašford.
– Bila je ovo teška utakmica i važno je što smo počeli pobedom. Bilo je mnogo mladih igrača u timu. Mislim da sam posle Romera bio najstariji na terenu. Dobro je što im klub daje šansu, jer oni kroz ovakve utakmice mogu da napreduju, da pokažu da Junajted može da računa na njih u budućnosti – zaključio je Matić.


The post Matić bio kapiten: Valjda nije poslednji put appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

KO BI REKAO? Pogba potpisuje novi ugovor

Izvor: 011vodič.com, 20.Sep.2019

Ovog leta Pol Pogba je bio na izlaznim vratima Old Traforda, ali Mančester junajted nije želeo da ga proda “ispod cene”. Ne blista Francuz ni ove sezone u Premijer ligi, ali uprava želi da ga zadrži.. Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Mančester junajteda na gostovanju Vest Hemu u Premijer...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.