Lepa Brena: Pevaću Čačak u Zagrebu!

Izvor: S media, 11.Feb.2011, 02:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena: Pevaću 'Čačak' u Zagrebu!

Na prošlom koncertu u hrvatskoj prestonici nisam pevala „Mile voli disko" i „Čačak", ali ću to učiniti sada jer ih publika traži! U aprilu izdajem CD, spremam koncert u Beogradu, objavljujem biografiju i snimam novi film

Najveća balkanska folk zvezda Lepa Brena najavila je svoju veliku koncertnu turneju u okviru koje će nastupiti u svim glavnim gradovima bivše Jugoslavije. Brena je otkrila da će u aprilu objaviti novi album, izdati biografiju i snimiti novi film, koji će >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << biti nastavak kultnog serijala „Hajde da se volimo".

Govoreći o predstojećim koncertima u Rijeci i Zagrebu, Brena je Hrvatima obećala da će pevati svoje najveće hitove „Čačak" i „Mile voli disko".

- Na prošlom koncertu u Zagrebu nisam pevala „Čačak" i „Mile voli disko", jer smo na repertoaru imali četrdesetak pesama, pa nismo znali koju da izbacimo. Od 180 pesma koje sam snimila tokom karijere, sigurno ima između 50 i 60 koje bih mogla da pevam na nastupima. Ali, nema problema, poručite mojim fanovima da se vidimo i ove godine, i da ćemo pevati i te pesme - obećala je Lepa Brena u intervjuu za hrvatski portal Index.

Brena: Neki piju, neki se švalerišu, meni su droga koncerti

Pevačica je otkrila kako se osećala kada su je pred tadašnji nastup u Zagrebu „hrvatski domoljubi" žestoko napali.

- Bilo mi je teško, jer su pred koncert bila raznorazna previranja i bila sam na neki način povređena. Uvek imate ljude koji su za i protiv vas, a mene su stavili u kontekst osobe koja je nekada nešto loše radila ljudima. Ako sam se nečega čuvala i razlog zbog kog sam se bila povukla čitavih 20 godina sa muzičke scene bilo je da ne bih nekoga uvredila. Ako se neko izmakao od svega toga, izmakli smo se moj suprug i ja iz te čitave ratne priče. Bilo mi je žao, ali kada sam videla publiku koja je bila uz mene, nisam se stidela da pokažem svoje emocije. Moji fanovi su kao moja druga porodica, mogu da me vide u bilo kakvom izdanju, pa i u tom plačljivom - rekla je pevačica.

Obrazlažući razloge zbog kojih se posle 20 godina vratila na scenu, Živojinovićka je rekla da su nastupi za nju kao droga.

- Neko pije, neko puši, neko se kocka, neko se švaleriše, neko se bavi sportom, a ja otvoreno priznajem da su koncerti i moja publika moja najveća droga bez koje ne mogu. Posle svakog koncerta, iako sam fizički iscrpljena, imam puno snage i elana.

U pripremi su i Brenina biografija, novi CD, ali i snimanje filma.

- Biografija će izaći u aprilu, a ljudi koji je pišu saopštili su mi statističke podatke, u kojima stoji da sam pevač koji je održao najviše koncerata u bivšoj zemlji, kako na stadionima tako i u halama. Povodom izlaska novog albuma, napravićemo veliku proslavu u Beogradu, na koju ću pozvati sve svoje saradnike koju su bili uz mene svih ovih godina. Pripremamo jedan veliki koncert u Beogradu, a već duže vreme razgovaram sa ljudima iz sveta filma da snimimo nastavak filma „Hajde da se volimo" - navela je Brena.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Lepa Brena: Pevaću 'Čačak' u Zagrebu!

Izvor: Press, 11.Feb.2011

Na prošlom koncertu u hrvatskoj prestonici nisam pevala „Mile voli disko" i „Čačak", ali ću to učiniti sada jer ih publika traži! U aprilu izdajem CD, spremam koncert u Beogradu, objavljujem biografiju i snimam novi film

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.