Lejdi Gaga postaje majka

Izvor: Dzungla.org, 14.Nov.2011, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga postaje majka

Pevačica Lejdi Gaga odlučila je da svoje bogatstvo iskoristi u humanitarne svrhe tako što će usvojiti siročad iz celog sveta

Pevačica Lejdi Gaga odlučila je da svoje bogatstvo iskoristi u humanitarne svrhe tako što će usvojiti siročad iz celog sveta, prenose danas mediji.
'Lejdi Gaga je oduvek planirala da usvoji mnogo dece. Kad je bila mala, bila je uverena da postoji razlog zbog kog živi, a otkako je postala slavna, misli da bi trebalo da iskoristi svoje bogatstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << kako bi pomogla deci bez roditeljskog staranja', rekao je izvor blizak pevačici.
Lejdi Gaga za početak želi da usvoji troje dece iz Indije, gde planira da izgradi i sirotište, piše 'Dejli Star'.
'U Indiji je već osnovala organizaciju pod nazivom &Born This Way' i za vreme boravka u toj zemlji posetila je dvoje dece', objasnio je izvor dodavši da pevačica ne misli da zanemari svoju zemlju i da planira da usvoji i jedno dete iz Amerike.
Planovi ove pevačice se ipak neće tako brzo realizovati jer je trenutno usredsređena na svoju karijeru.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.