Lejdi Gaga na Juroprajdu u Rimu

Izvor: S media, 07.Jun.2011, 01:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga na Juroprajdu u Rimu

Planetarna zvezda Lejdi Gaga potvrdila je učešće u finalnoj paradi Juroprajda - evropske Parade ponosa - zakazanoj za subotu u Rimu, saopštili su u ponedeljak organizatori.

"Na poziv komiteta Juroprajda u Rimu 2011, Lejdi Gaga je odlučila da se priključi Juroprajdu, što je nova potvrda njene podrške LGBT zajednici", naveli su organizatori.

Ranjiva Lejdi Gaga?! (VIDEO)

Album Lejdi Gage zabranjen u Libanu!

Gaga želi da nauči jezik znakova
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
- Juroprajd (Europride) je najznačajnija internacionalna manifestacija posvećena ponosu homoseksualaca i svake godine se odvija u drugoj evropskoj prestonici. Ove godine, Rim organizuje čitav niz događaja od 1. do 11. juna - dodaje se u saopštenju.

Lejdi Gaga kao ikona gej zajednice, lično se prošle godine založila za povlačenje zakona koji nalaže homoseksualnim pripadnicima američke vojske da kriju svoje seksualno opredeljenje.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.