Kemal Monteno mora da operiše srce

Izvor: Dzungla.org, 06.Jan.2012, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kemal Monteno mora da operiše srce

Jedan od najpoznatijih balkanskih kantautora Kemal Monteno, koji je zbog infarkta smešten u Kliničko-bolničkom centru 'Rebro' u Zagrebu, najverovatnije će biti operisan na srcu

Jedan od najpoznatijih balkanskih kantautora Kemal Monteno, koji je zbog infarkta smešten u Kliničko-bolničkom centru 'Rebro' u Zagrebu, najverovatnije će biti operisan na srcu, ali, tvrdi, da se ne boji.
'Sada sam dobro, privezan sam na ove aparate i cevčice. To tako mora biti. Leđim u >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << bolnici, prijatelji mi dolaze...Šta ćeš, bit će dobro. Valjda. Verovatno ću morati imati i operaciju na srcu. Videćemo', kazao je Monteno za “Dnevni avaz”.
Monteno, koji je smešten u Kliničko-bolničkom centru “Rebro” u Zagrebu, ispričao je da je bio ozbiljno uplašen, jer je, kako kaže, u trenutku kada ga je zadesio infarkt mislio da ga više nema.
“Znaš kakav je to osećaj, vidiš da te više nema. Strašno. Ali, hvala Bogu, dobro je”, kazao je Monteno koji više godina boluje od šećerne bolesti.
Operacije se, kaže, ne boji.
Potvrdio je da su ga juče posetili predsednik Hrvatske Ivo Josipović i predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić, kao i ambasador BiH u Hrvatskoj Vladimir Raspudić.
Kaže da mu je to velika čast, ali je šaljivo dodao da su mu doneli sve ono što on u ovom trenutku ne sme da jede - sokove, čokolade…
Monteno kaže i da ima veliku podršku prijatelja sa svih krajeva sveta.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.