Kejv oduševljen Beogradom

Izvor: Blic, 06.Jun.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejv oduševljen Beogradom

Sjajni Nik Kejv, koji je sa svojim bendom „The Bad Seeds" preksinoć, pred oko 10.000 ljudi u „Areni", održao fenomenalan koncert koji će se prepričavati, posle žestoke dvoipočasovne svirke, umoran i bez glasa, u holu „Arene" je ponavljao: „Fantastično, fantastično!".

Legendarni australijski muzičar koji je na dan koncerta iz Zagreba u Beograd došao prehlađen (tokom nastupa u Hrvatskoj kiša je lila ko iz kabla), nije čak otišao ni na tonsku probu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa ostatkom benda već je ostao u hotelskoj sobi jer se nije osećao dobro. Međutim, po rečima Jasmine Krstić, portparola „Beogradske arene", situacija se drastično promenila dok se Kejv spremao za nastup.

- Pre izlaska na binu, Nik je u jednom trenutku rekao: „Imam dobar osećaj." I bio je u pravu. Inspirisan odličnom atmosferom u publici, koncert je neplanirano produžio više od sat vremena, a nakon nastupa nam je rekao da ni on ni članovi njegovog benda nisu očekivali ovakav doček u Beogradu. Čak nam je i njegov tur menadžer nekoliko puta oduševljeno ponovio: „Ovo nam je bio ubedljivo najbolji i najduži koncert na celoj turneji!" - kaže Krstićeva.

Posle nastupa, Kejv je otišao u hotel, a juče je autobusom otputovao za Atinu. Pokazalo se u čemu je razlika između rokenrol majstora i običnih tezgaroša. Kejv je pevao i za svoju ali i dušu publike (posetiocima je ispunjavao želje!), bis mu je, maltene, trajao duže nego ceo koncert „Pepersa" u Inđiji, a na binu se vratio i otpevao još jednu pesmu, čak i nakon što su u hali upaljena svetla za fajront... a to se u Beogradu neće skoro ponoviti.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.