Karleuša i Dara Bubamara - SELFI!

Izvor: Mondo, 09.Apr.2018, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša i Dara Bubamara - SELFI!

Folkerka je pred koncert otkrila novi detalj, a obe pevačice su šokirale fanove zajedničkom fotografijom

Uprkos brojnim neslaganjima i prozivki iz prošlosti, Dara Bubamara i Jelena Karleuša su odlučile da udruže snage na najvidljiviji mogući način - putem društvenih mreža.

Popularne pevačice su objavile, možda i prvi, zajednički selfi na svojim Instagram profilima, a zajedno imaju već oko 100.000 lajkova!

Međutim, nije poenta samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u fotografiji, već i u informaciji koju ona nosi...

"Dragi moji, na moje veliko zadovoljstvo, a sigurna sam i vase, došao je momenat da vam otkrijem jednu tajnu. Jelena Karleuša će biti moj gost na koncertu u 'Štark' Areni. SPEKTAKL je zagarantovan! Vidimo se 21. aprila. Jelena Hvala ti puno", napisala je Dara u opisu slike, što znači da će fanovi imati priliku da ih obe gledaju uskoro na bini.

Karleuša brani Daru: Seko, bolje da ne pevaš!

Karleuša je na svom profilu pored slike napisala da šou počinje i pored Darinog imena stavila srce.

Ovo niste očekivali, zar ne?

Fotografiju možete pogledati na Darinom profilu OVDE, a na Jeleninom OVDE.

Na čiji biste koncert vi otišli? (ANKETA)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.