Jesam, nisam, hoću, neću...

Izvor: Mondo, 04.Feb.2019, 01:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jesam, nisam, hoću, neću...

Stanija se vratila u Srbiju, izgleda neodlučnija nego ikad!

Stanija Dobrojević gostovala je u emisiji Ognjena Amidžića, gde su publiku zanimali odgovori na dva "ključna" pitanja.

Starleta, koja je napustila Zadrugu zbog zdravstvenog problema koji je morao da bude saniran u Americi, kratko je najpre objasnila da je operisana i da je sada "zdravstveno u dobrom stanju".

Publiku je najviše interesovalo da li će se starleta vratiti u rijaliti, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ona na to pitanje nije dala konkretan odgovor.

"Vidim da se u Zadruzi dešava mnogo toga, tu su i neke ljubavi, pa ne znam da li sam im još i ja potrebna. S druge strane, znam da imam veliku podršku od fanova koji jedva čekaju da uđem," rekla je ona.

U prošloj sezoni rijalitija smuvala se sa Vladimirom Tomovićem, pa su raskinuli, a ni o pomirenju nije htela da priča.

"Videli smo se, došao je kod mene u Rumu, mislila sam da je bolje tako nego da uleti u studio... Poljubili smo se u obraz, za sada smo samo prijatelji," rekla je ona.

Ognjen Amidžić je bio naš gost, pogledajte MONDO TV!

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.