Izvinite, samo da se okupam (Video)

Izvor: Dzungla.org, 02.Jun.2012, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvinite, samo da se okupam (Video)

U Kaliforniji i nije tako neobično videti medveda, u šumi, ali u svom bazenu u sred dana je prava retkost. Ipak, jednom medi je bilo baš vruće. Kada se rashladio sam je otišao...

Sestre Rejčel i Valeri Gasparini su bile prvo šokirane, a zatim i oduševljene kada su posle povrtaka kući u gradu Monrovija, u bazenu zatekle odraslog medveda kako uživa.
Ipak, bazenu nisu smele da priđu, ali su kroz kuhinjski prozor morale da snime medu dok se brčka i podele sa prijateljima >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << na Internetu.
'Kada je prišao bazenu mislile smo da će da pije vodu, ali je on uskočio u bazen. Ništa nije uništavao, samo je uživao, tako da nismo nikoga pozvale u pomoć. Posle skoro sat &brčkanja' meda je napustio naše imanje.'
Video je za kratko vreme postao veoma gledan na YouTube portalu. Pogledajte i vi.

(Izvor: Mondo)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.