Hilari Svonk: U filmskoj adaptaciji stripa!

Izvor: S media, 21.Jul.2011, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hilari Svonk: U filmskoj adaptaciji stripa!

Svonk će igrati Solarnog marinca, koja živi na planeti Veneri i odlučuje da započne ustanak protiv brutalnog režima

Glumica Hilari Svonk biće producent i igraće glavnu ulogu u filmskoj adaptaciji stripa "Šrapnel" koji je bio inspiracija i za video igricu za "ajfon", prenose Novosti.

Dženifer Lav Hjuit najgora glumica decenije

Kejt Hadson ima problema sa detetom!

Hale Beri progoni nepoznati muškarac

Radnja stripa, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << su napisali Nik Sejgan i Mark Long, odvija se 2250. godine.

Svonk će igrati Solarnog marinca, koja živi na planeti Veneri i odlučuje da započne ustanak protiv brutalnog režima.

Američka glumica je dva puta osvojila prestižnu nagradu Oskar za uloge u filmovima "Dečaci ne plaču" i "Devojka od milion dolara".

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova uloga Hilari Svenk

Izvor: TvojPortal.com, 21.Jul.2011

NJUJORK, 21. jula 2011. (Beta) - Oskarovka Hilari Svenk igraće glavnu ulogu u filmu "Shrapnel" čiji će biti producent, preneo je u četvrtak sajt Valčer koji prati šou biznis.. . . Film će biti spoj naučne fantastike i vestern žanra a njegova radnja odvijaće se 2250. godine. Hilari Svenk...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.