GORI INTERNET: Skinula se Slobina bivša! Kija Kockar POTPUNO GOLA! (FOTO)

Izvor: Press, 18.Nov.2017, 02:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GORI INTERNET: Skinula se Slobina bivša! Kija Kockar POTPUNO GOLA! (FOTO)

Iznenadila je mnoge.
Društvenu mrežu Tviter obišla je fotografija bivše supruge Slobe Radanovića, Kristine Kije Kockar, koja je pokazala svoje nago telo jednom prilikom, a sada je neko odlučio da objavi ovu fotografiju.
Naime, na jednom profilu koji je po svemu sudeći nastao nedavno osvanula je fotografija mlade stjuardese na kojoj nema ni trunku odeće.



>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Iako je u takvoj pozi da se ništa specijalno ne vidi, primećuje se da Kristina na sebi nema ni donji veš. 



Da li je Kija nekada ovu provokativnu fotografiju slala svom suprugu Slobodano Radanoviću koji je prevario u ''Zadruzi'' ili pak nekom drugom momku - nije poznato.



Kako izgleda Kristina bez odeće, pogledajte na fotografiji ispod teksta.





Kristina Kockar pic.twitter.com/DRq2cVa5ZS
— babura velika (@BaburaVelika) November 17, 2017

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.