FOTO: Plus-size model na udaru kritika

Izvor: Radio 021, 07.Feb.2015, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Plus-size model na udaru kritika

Trenutno najpopularnija manekenka na svetu je Tes Munster, zvana Holidej.

Ona reklamira samo krpice za punije dame, ali ju je internet sproveo kroz brojne uvredljive komentare tokom poslednje dve sedmice.

Nakon što je potpisala vredan ugovor sa modnom agencijom MiLk Model Management, njena slava je veća, a time i broj ljudi koji ne pravdaju njenu ulogu u svetu mode, nazivajući je izuzetno debelom i lošim uzorom. Međutim, brojni psiholozi i modni eksperti stali su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u njenu odbranu, tvrdeći da Tes ne predstavlja loš uzor, već jednostavno drugačiji izbor za ljubitelje mode kojima je dosta "vešalica" u modnim krugovima.

Zbog toga je, navode mnogi, ona upravo "ono" što je svetu modelinga trebalo.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.