Dve starice prodavale drogu u blizini policijske akademije

Izvor: Blic, 31.Maj.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve starice prodavale drogu u blizini policijske akademije

Policija u Čileu uhapsila je dve starice pod optužbom da su trgovale drogom. Prošle noći, prilikom upada u kuću Marije Valdebenito (80) i Žizele Žilber (72), policija je pronašla dva kilograma kokaina i oko 65.000 dolara.

Vlasti veruju da su dve žene bile deo lanca preprodavaca narkotika i da su godinama "dilovale" u svom kraju, mada je neposredno u blizini njihove kuće policijska akademija. Prema navodima tužilaštva, Valdebenito, koja je vezana za krevet, nabavljala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je drogu preko sopstvenih kontakata, a njena mlađa i pokretnija saučesnica je preprodavala.

Starice bi, zbog lošeg zdravstvenog stanja, umesto u zatvoru, mogle da budu u kućnom pritvoru do suđenja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čile: Dve starice prodavale drogu

Izvor: B92, 31.Maj.2009

Santjago, London -- Policija u Čileu uhapsila je dve starice pod optužbom da su trgovale drogom... Policija je prošle noći, prilikom upada u kuću Marije Valdebenito (80) i Žizele Žilber (72), pronašla dva kilograma kokaina i oko 65.000 dolara, prenela je britanska RTV mreža BBC...Vlasti veruju...

Nastavak na B92...

Dve starice prodavale drogu u blizini policijske akademije

Izvor: 24sata, 31.Maj.2009

Prošle noći, prilikom upada u kuću Marije Valdebenito (80) i Žizele Žilber (72), policija je pronašla dva kilograma kokaina i oko 65.000 dolara.

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.