Izvor: Blic, 05.Maj.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca bira partnera za večeru

Ceca bira partnera za večeru

U Ljubljani je za 20. maj najavljen koncert Svetlane Ražnatović, najpopularnije pevačice iz Srbije. Slovence je već zahvatila prava euforija, simpatično na jednom Internet sajtu nazvana cecomanijom.

Lokalna TV 'Paprika' je za tu priliku osmislila pravi hepening, naime, oni primaju prijave neoženjenih mladih muškaraca koji žele da večeraju s pevačicom, a ona treba da izabere jednog njih. 'Paprika' saopštava da je do sada primila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << oko 200 prijava.

Neki od kandidata biće predstavljeni u jednočasovnim emisijama 'Ceca iz snova'. Mladi Slovenci ne kriju da im je večera sa srpskom folk divom ostvarenje životnog sna.

Dodatno je vatru podgrejao lokalni list 'Finance' koji je objavio navodnu Cecinu izjavu da bi rado upoznala nekog simpatičnog mladog muškarca iz Slovenije.

Lokalni heroj će tako verovatno upoznati našu estradnu zvezdu i sam će postati popularan preko noći. 'Blic' će naravno čitavu akciju pratiti sa posebnom pažnjom. V. Đ. Đ.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.