Brena i Boba na skijanju

Izvor: Blic, 03.Mar.2009, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brena i Boba na skijanju

Nakon skijanja u Sent Moricu, Lepa Brena je ove zime priuštila sebi i svojoj porodici još jedno zimovanje. Ovoga puta je sa Bobom, sinovima Viktorom i Stefanom i prijateljima Melinom i Harisom Džinovićem otputovala u mesto Katšberg u Austriji.



- Oduvek sam više volela zimske čarolije od mora. Boba, deca i ja smo uživali na snegu i u spa tretmanima u hotelu „Falken Štajner” u kojem smo odseli - priča Brena i objašnjava da je uživala u relaks tretmanima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << masažama, turskom kupatilu, saunama iz koje su ona, Boba i deca uskakali pravo u sneg"

- Uživali smo i u hrani i nismo razmišljali šta ćemo i koliko da pojedemo jer smo višak kalorija posle sagorevali u teretani. Isprobavali smo razne gastronomske specijalitete: čorbu od belog luka, gulaš, štrudle punjene džemom i filovane pudingom" - priča Brena.

Svakodnevno su skijali, grudvali se, jurili po snegu"

- Društvo su nam pravili Haris Džinović sa suprugom Melinom. Zajedno smo skijali, išli na tretmane, uživali u hrani, a uveče smo gledali filmove. Interesantno je da je od svih mogućih pića, ove zime u Katšbergu glavni hit bio špricer, ali ne od vina, već soka od jabuke pomešanog s kiselom vodom - priča Brena.

Koliko voli skijanje, nije isključeno da popularna pevačica, ukoliko bude snega, ode i treći put na zimovanje. Prvi put je bila početkom januara u Sent Moricu sa najmlađim sinom Viktorom. Ostali su dve nedelje i divno se proveli, ali Brena je poželela da ponovi zimovanje. Ovoga puta sa celom porodicom i prijateljima Harisom i Melinom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.