Bosiljčić se povredio na sceni

Izvor: Blic, 12.Maj.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bosiljčić se povredio na sceni

Poznati glumac Ivan Bosiljčić povredio se preksinoć tokom izvođenja mjuzikla „Cigani lete u nebo” u Pozorištu na Terazijama, zbog čega je predstava prekinuta.

U toku izuzetno zahtevne predstave, Ivan Bosiljčić je povredio skočni zglob i odmah potom prevezen je u Urgentni centar gde mu je ukazana prva pomoć. Kako navode u Pozorištu na Terazijama, Bosiljčić narednih deset >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dana neće smeti da se oslanja na nogu, te će zbog toga doći i do izmena u repertoaru (vidi okvir) ovog pozorišta, jer Bosiljčić igra u većini predstava. Sve kupljene ulaznice mogu biti zamenjene za drugi termin ili neku drugu predstavu tokom maja i juna.

„Cigani lete u nebo” jedan je od najpopularnijih mjuzikala Pozorišta na Terazijama, a na repertoaru je od 2004. godine. Radnja predstave koja je rađena po motivima pripovetke Maksima Gorkog „Makar Čudra” prati nomadski, ali i boemski život Cigana, kao i tragičnu ljubav Lojka Zobara i lepe Rade.

- Ivan je iskrenuo članak na kraju prvog čina predstave „Cigani lete u nebo” i istegao je ligamente poprilično. Iako je to za njega bilo jako bolno imao je sreće te ne mora da nosi gips. Čuo sam se s njim, dobro je ali su mu lekari prepisali strogo mirovanje -kaže Dragan Vujić Vujke koji glumi u predstavi.

Izmene repertoara

12. maj - umesto predstave „Maratonci trče počasni krug” igraće se predstava”Briljantin”

13. maj - otkazuje se predstava „Poljubi me Kejt”

14. maj - umesto predstave „Cigani lete u nebo” igraće se mjuzikl „Čikago”

15. maj - otkazuje se predstava „Čikago”

16. maj - umesto predstave „Maratonci trče počasni krug” igraće se predstava „Briljantin”

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.