Boris Novković ne ulazi u Velikog brata

Izvor: Press, 14.Mar.2013, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boris Novković ne ulazi u "Velikog brata"

"Neugodno sam iznenađen i povređen neistinitim natpisima u nekim tabloidima iz Srbije u kojima se spominje moje učešće u Velikom bratu. Za one koji nisu znali ja sam najtiražniji kantautor u Hrvatskoj, potičem iz muzičke porodice sa tradicijom preko 50 godina i uvek sam krio svoj privatni život od javnosti. Ovim putem poručujem da nikada s nikim nisam razgovarao, pregovarao o bilo kakvom Velikom bratu niti ću >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dok sam živ ikada nastupiti u tom show programu niti u bilo kakvoj sličnoj formi. Imam izuzetno nisko mišljenje o nečemu što je za mene samo korak od pornografije.
Ja sam ozbiljan muzičar sa preko miliun prodanih ploča, sa svojim autorskim pravima i koncertima kojima se bavim. Poštujem novinarske slobode, ali mislim da granice moraju postojati što u ovom perfidnom slučaju nije tako. Pitam se što je sledeće. Pozdravljam svoju publiku koju nikada neću razočarati stavljajući se u kontekst jedne tako "jeftine" emisije već ću se truditi da ostavim iza sebe što više lepih pesama", rekao je poznati pevač.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boris Novković: Ne učestvujem u Velikom bratu

Izvor: Mondo, 14.Mar.2013

Poznati hrvatski kantautor oštro je osudio što pojedini srpski mediji pišu neistine o njemu i njegovom ulasku u "Velikog brata"...Mi vam u celosti prenosimo saopštenje koje je Boris poslao, rezigniran jer su pojedini tabloidi pisali da će on ući u kuću Velikog brata..."Neugodno sam iznenađen...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.