Anđelina planira penziju?

Izvor: Mondo, 02.Dec.2012, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina planira penziju?

Oskarovka je izjavila da "broji sitno" do penzije, pošto joj deca odrastaju.

Anđelina Džoli i Bred Pit imaju šestoro dece, a najstariji sin Medoks uskoro ulazi u pubertet.

"Prestaću da se bavim glumom kada mi sva deca budu ušla u tinejdžerske godine, jer mislim da jednostavno više neću imati vremena da se bavim filmom. Imaću previše obaveza u kući i van nje sa šest tinejdžera u porodici", rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je Anđelina.

Glumica koja se oprobala i kao režiser izjavila je da će možda nastaviti da režira, ali je njen plan oduvek bio da u nekom trenutku batali glumu i posveti se porodici i humanitarnom radu.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anđelina broji sitno do penzije?!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Dec.2012

Anđelina Džoli i Bred Pit imaju šestoro dece, a najstariji sin Medoks uskoro ulazi u pubertet. To je Anđu navelo na razmišljanje o penzionisanju....Prestaće da glumi kada sva deca postanu tinejdžeri.. .."Prestaću da se bavim glumom kada mi sva deca budu ušla u tinejdžerske godine, jer mislim...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.