AIR MAX proslavio 32. rođendan

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2019, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AIR MAX proslavio 32. rođendan

Tim povodom, na proslavi kao posebna poslastica za sve fanove, bili su svečano izloženi novi, spektakularni Air Max 720 modeli.

I ove godine, brend Nike svečano je obeležio Air Max Day u Beogradu i tako se pridružio brojnim metropolama širom sveta koje su nizom kreativnih spektakla obeležile 32 godine dominacije Air Max koncepta.

Pored brojnih ljubitelja patika, Air Max Day okupio je i brojne poznate ličnosti iz javnog života, među kojima su glumice Tamara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dragičević i Jelena Gavrilović, pevačica Nikolija Jovanović, maneken Vlada Vuksanović, blogerke Dunja Jovanić, Mima Zečević i Jana Dačović, momci iz grupe THCF, a svojim nastupom su sve prisutne oduševili Coby i Senidah, kao i reperi Fox i Mili.

 Obožavaoci sneaker kulture u Srbiji imali su priliku da uživaju u najvazdušatijem Just Go Bigger događaju i budu deo Nike laboratorije za testiranje Air Max proizvoda, odnosno  vazduha koji se nalazi u novom Air Max 720 modelu. Pobednik uspešno je rešio sva četiri eksperimenta i najbrže izašao iz „escape room-a“, te na poklon dobio novi model Air Max patika.

Pored toga, svi posetioci mogli su da učestvuju u radionici „Air Max workshop powered by Buzz“ i kreiraju Air Max 720 patiku. Najlepšu kreaciju Nikolija i Dunja nagradile su takođe parom novih Air Max patika.
Pogledaj vesti o: Tamara Dragičević,   Nikolija Jovanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.