21. MARTA NAM STIŽE NEVEROVATNO MOĆAN ASTRO PERIOD

Izvor: 011vodič.com, 21.Mar.2021, 09:00

21. MARTA NAM STIŽE NEVEROVATNO MOĆAN ASTRO PERIOD

21. marta počinje vladavina Ovna i trajaće sve do 21. aprila
Za period koji je pred nama, astolozi kažu da je neveroavtno moćan. Zvezde će nam svima biti naklonjene, a posebno za ova 3 znaka.
Sunce u Ovnu doneće odlučnost i osećaj da možemo da ostvarimo sve što zamislimo. Vatrena energija Ovna daje nam vetar u leđa i motiviše nas da odlučno idemo ka svojim snovima. Oko nas će kružiti pozitivna energija, a ovaj astro period će probuditi uspavane lidere u nama. Bićemo spremni >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da krenemo u realizaciju svih onih ciljeva koje godinama priželjkujemo da ostavrimo.
Vreme je da svu energiju usmerite u ono što jako želite, jer su zvezde na vašoj strani. Kao što smo već rekli, svi znakovi će osetiti boljitak, a naročito ova 3 znaka.
Ovan
S obzirom da je reč o vladavini Ovna, sasvim je jasno da će osobe rođene u ovom znaku primetiti značajnu promenu u životu. Pokrenite se, uložite dodatni napor i sve je moguće.
Rak
Rakovi koji su do sad bili „uspavani“ i bez motivacije postaju pravi lavovi spremni za borbu i ostvarivanje ciljeva. Ukoliko ste planirali pokretanje sopstevnog biznisa, a tiče se komunukacija i rada na internetu, sada je pravo vreme.
Devica
Devicama sledi uspešan i lep period, a naročito na polju ljubavi. Ukoliko ste u vezi, uživaćete u skladu i mirnim odnosima, dok će oni slobodni imati priliku da upoznaju osobu koja će ih posebno zaintrigirati.
(Stil.kurir.rs)

The post 21. MARTA NAM STIŽE NEVEROVATNO MOĆAN ASTRO PERIOD appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.