Vukašin - prva beba u Kikindi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jan.2019, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukašin - prva beba u Kikindi

Prva beba rođena u Opštoj bolnici u Kikindi je dečak Vukašin, koji je na svet došao pet minuta nakon ponoći prvog januara.

Vukašina je rodila dvadesetčetvorogodišnja Marina Radonić iz Novog Miloševa, težak je 3,6 kilograma i dugačak 56 centimetara. Njih su posetili predstavnici Gradske uprave Kikinda i Crvenog krsta i tom prilikom majci uručili poklone i stvari neophodne za prve bebine dane.

U ime Opšte bolnice u Kikindi predstavnike lokalne samouprave i Crvenog krsta primio je ginekolog, dr Dušan Bogunović, koji je podsetio da je u 2018. godini u Opštoj bolnici u Kikindi rođena 491 beba, nekoliko više nego pre dve godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Bez novorođenih beba u novogodišnjoj noći

Izvor: OkRadio.rs, 01.Jan.2019

U novogodišnjoj noći, na Ginekološko-akušerskom odeljenju Opšte bolnice u Vranju nije rođena nijedna beba. Po tradiciji, predstavnici lokalne samouprave svakog 1. januara pre podne obilaze ovo odeljenje i daruju prvorođenu bebu, a ove godine će ovaj događaj biti odložen.   Kako je saopšteno...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.