Vučić čestitao Vidovdan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2020, 11:21

Vučić čestitao Vidovdan

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas građanima Vidovdan, 28. jun, i poručio da je važno da, baš danas, još jednom pokažemo koliko smo spremni da svoju zemlju sačuvamo, odbranimo od svakog zla i načinimo je velikom, poštovanom i to na zemlji, a ne samo na nebu.

Predsednik Vučić je ukazao da je Vidovdan jedan od onih praznika koje smo, tokom istorije, činili velikim i kada smo gubili i dobijali, i kada smo činili velike i časne stvari, i, mnogo ređe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nečasne.

"Vidovdan je prerastao mit i postao istorija, naša istorija, teška i previše krvava. Ona koje danas nemamo razloga da se stidimo, naprotiv, ali još manje imamo pravo da koristimo Vidovdan kako bismo obmanjivali buduća pokoljenja", napisao je Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

Predsednik je ukazao da ništa bolje i ništa više od Vidovdana ne pokazuje koliko je stvaranje istorije i budućnosti u našim rukama, koliko zavisi od nas i onoga šta, kako i koliko radimo.

"Ubeđen da smo za to sposobni, verujući u Srbiju, u svakog čoveka i ženu u njoj, čestitam vam Vidovdan, naš najvažniji dan, dan koji će postojati dok je Srba i Srbije!", napisao je Vučić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučić čestitao Vidovdan: Važno je da danas pokažemo koliko smo spremni da sačuvamo svoju zemlju FOTO

Izvor: B92, 28.Jun.2020

Predsednik Srbije uputio je građanima čestitku povodom velikog verskog praznika Vidovdana...Vučić je naglasio istorijski značaj ovog praznika za srpski narod i državu..."Zato je važno da, baš danas, još jednom pokažemo koliko smo spremni da svoju zemlju sačuvamo, odbranimo od svakog zla, i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.