Voša želi brejk protiv Zvezde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2015, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša želi brejk protiv Zvezde

Posle dosta slabe partije, odbojkaši Vojvodine NS seme poraženi su od Crvene zvezde u prvom meču polufinala plej-ofa, ali serija se igra do tri pobede pa Novosađani ne gube nadu.

Osvajač Čelendž kupa rešen je da odigra bolje, pre svega s manje grešaka i da napravi brejk u drugom meču jer želi prolaz u finale.

Imaju crveno-beli već dva osvojena pehara ove sezone, ali se njihove ambicije tu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ne završavaju, uprkos nešto slabijem startu polufinalne serije. Gotovo je sigurno da će i drugi susret ekipa crveno-bele boje biti izuzetno zanimljiv i neizvestan jer se ekipe veoma dobro poznaju i približnog su kvaliteta.

"Svaka utakmica sa Zvezdom je teška već deset godina, a sada je naš dodatni problem bio umor. Možda je to fizičko i emotivno pražnjenje bilo neminovno posle svega. Bilo je očito na terenu da to nije naša igra, da tu fali koncentracije, preciznosti i agresivnosti. U drugom setu se videlo koliko mi možemo, samo posle toga više nismo imali snage. Imali smo tri dana da se odmorimo i bolje pripremimo, pa sam siguran da ćemo drugi meč odigrati daleko bolje. Znamo dobro koji su naši aduti i šta sve možemo kada smo potpuno spremni. Iskreno se nadam da ćemo danas uspeti da napravimo brejk", rekao je Dražen Luburić, jedna od glavnih napadačkih opcija Vojvodine.

I trener Kozić očekuje bolje izdanje svojih pulena.

"Znao sam da će biti teško. Jednostavno, igranje u Evropi je ostavilo traga, za nas je takmičarski program prepun i falilo nam je svežine. Sve se jako brzo dešava, pa su možda ovakvi padovi i neminovni, mada mislim da je tu dosta i do psihologije. Verujem da smo iz toga izašli jači da ćemo pre svega u drugoj utakmici biti odmorniji i spremniji. Imali smo sada tri dana dođemo sebi i da se pripremimo koliko toliko. Samim tim siguran sam da će i igra biti mnogo bolja, da ćemo smanjiti greške i ponovo pokazati ono po čemu smo bili prepoznatljivi u prethodnom periodu",  istakao je šef stručnog štaba Vojvodine NS seme Strahinja Kozić.

Nedelja

Partizan – Novi Pazar (17)

C. zvezda – Vojvodina (20.30)

Partizan i Crvena zvezda vode sa 1:0 u pobedama, a u finale će ekipe koje prve dođu do tri pobede.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.