Veselinović: Treba da budemo dostojanstveni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2018, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veselinović: Treba da budemo dostojanstveni

Posle pobede njegovog tima nad Čukaričkim, šef stručnog štaba Vojvodine Aleksandar Veselinović izjavio je da crveno-beli treba da budu dostojanstveni nakon ovako visokog trijumfa, kao što su to bili i nakon nekih prethodnih poraza.

Vojvodina je sinoć pobedila Čukarički rezultatom 1:6 (1:3), u poslednjem kolu plej ofa Super lige Srbije.

"Čestitam našim momcima na profesionalizmu i ozbiljnosti. Rekao sam da Vojvodina do kraja prvenstva treba da igra onako kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << to zahteva klub njenog nivoa, bez obzira na to koliko bodova ima i na kom mestu se nalazi. Sada možemo da žalimo što se prvenstvo završava, ali tako je kako je. Prethodnih sedam kola u plej ofu smo iskoristili da se odmerimo sa najboljim ekipama u Srbiji, vidimo gde smo i pripremljeni uđemo u narednu sezonu. Posle ove pobede, treba da budemo dostojanstveni, kao što smo to bili i nakon nekih prethodnih poraza, odnosno da izvučemo pouke iz dobrih i loših stvari", rekao je Veselinović.

"Istovremeno, zadovoljstvo mi je što smo imali priliku da igramo na ovom stadionu protiv Čukaričkog, kluba koji je po mnogo čemu svetao primer u sadašnjem srpskom fudbalu. Igračima i svima ostalima koji su deo Čukaričkog želim puno sreće i uspeha. Kada bi se svi ugledali na njih, svima bi nam bilo mnogo lepše", izjavio je Veselinović.

Vojvodina je prvenstvo završila na osmom mestu na tabeli, a okupljanje igrača i lekarski pregledi pred početak priprema za narednu sezonu zakazani su za 11. jun.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.