Urgentni centar do kraja godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2008, 07:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urgentni centar do kraja godine

NOVI SAD - Očekuje se da će izgradnja Urgentnog centra biti gotova do kraja godine, najavio je direktor Kliničkog centra Vojvodine Dragan Drašković. Radovi napreduju u skladu s planom izgradnje i utvrđenom dinamikom.

Urgentni centar će imati urgentni hirurški prijem s pratećim salama, brzom laboratorijskom dijagnostikom, CT aparatom, angiosalom, rendgenom, koronarnim jedinicama, jedinicama intenzivne nege. Tu će biti smeštena internistčka služba, službe za očne i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ušne bolesti, što znači da će kompletno zbrinjavanje biti na jednom mestu.

U izgradnju Urgentnog centra, kao najveću investiciju pokrajine u zdravstvo, iz budžeta je izdvojeno 1,7 milijardi dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.