Umereno oblačno, do 10 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2018, 01:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umereno oblačno, do 10 stepeni

U Srbiji ujutru slab mraz, po kotlinama magla, a tokom dana malo i umereno oblačno.

Najniža temperatura biće od -4 do 1 stepen, a najviša od 4 do 10 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab, promenljiv vetar.

U Novom Sadu slab mraz. Tokom dana malo i umereno oblačno. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura oko nula, najviša oko pet stepeni.

Prema izgledima vremena za sedam dana, do 12. februara, u utorak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će biti slab mraz, tokom dana malo i umereno oblačno i suvo. Krajem dana u košavskom području jugoistočni vetar u pojačanju.

U sredu jače naoblačenje sa kišom, na visokim planinama sa snegom.

Duvaće umeren i jak, u košavskom području povremeno i olujni jugoistočni vetar. U četvrtak oblačno, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom. Vetar u slabljenju i skretanju na severozapadni pravac. U petak suvo, zatim do kraja perioda umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom i snegom.

Više o vremenu saznajte ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.