Ubio prijatelja zbog duga

Izvor: Blic, 10.Nov.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio prijatelja zbog duga

SUBOTICA - Žolt K. (25) iz Subotice preminuo je u subotu oko 23 časa od povreda zadobijenih od udaraca nožem u leđa, koje mu je naneo Marko Veljić (22). Žolt je preminuo 500 metara dalje mesta na kojem je došlo do sukoba između dvojice poznanika pokušavajući da dozove pomoć. Ubica je uhapšen nekoliko sati kasnije u centru Subotice, a policija je nedaleko od mesta događaja pronašla nož kojim je izvršen zločin.



Žolt K. i Marko Veljić odranije su poznati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << subotičkoj policiji kao uživaoci droge, a protiv Marka su već podnošene krivične prijave za trgovinu drogom.

Do sukoba između dvojice poznanika došlo je u kući zajedničkog prijatelja, nakon čega je, kako se pretpostavlja, prepirka nastavljena na ulici. Kako saznajemo, sa žrtvom je bila i njegova devojka, kojoj je Žolt, nakon što je zadobio povredu nožem u leđa rekao da beži, jer će i nju povrediti. Teško povređen on je krenuo u pravcu kuće i uspeo da od ugla Praške i ulice Ferenca Gala stigne do Doma za negu, gde je pozvao u pomoć dežurnu sestru, ali je preminuo pre nego što je stigla Hitna pomoć.

Policija je saopštila da je do tragičnog ishoda prepirke došlo zbog neraščišćenih odnosa između dvojice mladih Subotičana, a kako saznajemo, sukob je izbio zbog novčanog duga Marka prema Žoltu.

Marko Veljić, nakon hapšenja, nije pojasnio razloge ubistva i on će biti sproveden istražnom sudiji Okružnog suda u Subotici.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.